Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. Μάθετε περισσότερα

MACALLAN LUMINA 700ML

MACALLAN LUMINA Whisky

Η συλλογή αναζητήσεων (QUEST)

Κάθε μεμονωμένη βύνη εντός της σειράς είναι μια εξερεύνηση της γεύσης και της υφής, από ζωντανή και φρέσκια έως πλούσια και έντονη, καταλήγοντας με ένα ουίσκι που σηματοδοτεί την ουσία του The Macallan. Το Macallan Lumina αντιπροσωπεύει την κατεύθυνση του ταξιδιού της συλλογής Quest σε αυτό το ζεστό και ομαλό ουίσκι.

Απο το Βαρέλι

Κάθε μονή βύνη Macallan αποκαλύπτει την απαράμιλλη δέσμευση για την κυριαρχία του ξύλου και του πνεύματος για το οποίο ο Macallan είναι γνωστός από τότε που ιδρύθηκε το 1824. Είναι μια έκφραση της διαρκούς επιθυμίας μας να ξεπεράσουμε τα συνηθισμένα, να αναζητήσουμε το εξαιρετικό και να δημιουργήσουμε απλή βύνη.

Με μια ξεκάθαρη δέσμευση να τοποθετήσουμε τα βαρέλια sherry στην καρδιά της μονής βύνης The Macallan, η φήμη μας για την εκπληκτική είναι η απόδειξη για τα εξαιρετικά δρύινα βαρέλια στα οποία ωριμάζουμε το πνεύμα μας. Προερχόμενα, κατασκευασμένα, φρυγμένα και ωριμασμένα κάτω από το άγρυπνο μάτι του Master of Wood του Macallan, αυτά τα χειροκίνητα βαρέλια παραδίδονται στις απαιτητικές προδιαγραφές του The Macallan Master Distiller και της ομάδας του.

Μόλις γεμίσει, το πνεύμα ωρίμανσης παραμένει ανενόχλητο στα ίδια βαρέλια για τον απαραίτητο αριθμό ετών που χρειάζεται να είναι άξιος της προοριζόμενης έκφρασης του Macallan. Αυτά τα δρύινα βαρέλια συνεισφέρουν περισσότερο στην ποιότητα, στο φυσικό χρώμα και στα ξεχωριστά αρώματα και γεύσεις που βρίσκονται στην καρδιά της απλής βύνης The Macallan.


Χρώμα:Συγκομιδή χρυσού

Μύτη:Εσπεριδοειδή φρούτα, ανοιχτά μαλακά. Η μήλα και το αχλάδι οδηγούν σε ξύσμα λεμονιού, καραμέλα και δρυς.

Γεύση:Τα μπαχαρικά ξύλου και το τζίντζερ μαλακώνουν σε φρέσκα μήλα, γλυκιά βανίλια και μαλακούς τόνους βελανιδιάς.

Φινίρισμα:Καλό μήκος. Θέρμανση φρούτων και μπαχαρικών. Μαλακό και στεγνό.

  • Κωδικός Προϊόντος: W-122
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 111,96€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 90,29€

Ετικέτες: MACALLAN, LUMINA, Whisky