Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. Μάθετε περισσότερα

MACALLAN RARE CASK BLACK 700ML

Εξαντλήθηκε MACALLAN RARE CASK BLACK  Whisky

Rare Cask Black.

Ένα Macallan με μια εκπληκτική και ξεχωριστή στάση, το Rare Cask Black είναι ένα ουίσκι σε αντίθεση με οποιοδήποτε άλλο Macallan.

Μια ιστορία της ακεραιότητας.

Αυτό το ουίσκι λέει μια διαφορετική ιστορία του πνεύματος και των βελανιδίων του Macallan, αλλά περισσότερο από αυτό λέει μια ιστορία σπανιότητας. Λιγότερο από 100 βαρέλια που ωριμάζουν στο αποστακτήριο Macallan συνέβαλαν στη δημιουργία αυτού του ουίσκι εκτός χαρακτήρα. Αυτά τα μυστηριώδη βαρέλια παρέμειναν ανέγγιχτα στις σκοτεινές αποθήκες του The Macallan κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του Master Whiskey Maker, μέχρι που αισθάνθηκε ότι ήταν έτοιμοι να απελευθερωθούν.

Το Smoky Macallan είναι σπάνιο - υπάρχει ελάχιστη ύπαρξη - και κάποτε αυτά τα βαρέλια δεν θα είναι πια. Απροσδόκητη και ξεχωριστή γεύση με πλούσιο πλούτο από το πνεύμα Macallan, το Rare Cask Black είναι ένα ασυνήθιστο καπνιστό πνεύμα που λέει μια ιστορία δημιουργικότητας και καινοτομίας.

Χρώμα:Φθινοπωρινά φύλλα

Μύτη:Έντονη γεύση από ένα διαχρονικό νήμα του καπνού τύρφης. Ένας όμορφος συνδυασμός αποξηραμένων φρούτων, μοσχοκάρυδο, τζίντζερ και ωραία στιλβωμένη βελανιδιά καθώς και ημερομηνίες, σύκα και σταφίδες, βαριά αλλά γλυκά.

Γεύση:Μια ξηρή καπνιότητα αποκαλύπτει ότι αποδίδει σε μαλακότερους τόνους βελανιδιάς.

Φινίρισμα:Μακριά και φρουτώδη με κομψό καπνό ξύλου.

ABV: 48%

  • Κωδικός Προϊόντος: W-830
  • Διαθεσιμότητα: Εξαντλήθηκε
  • 327,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 263,71€

Ετικέτες: MACALLAN, RARE, CASK, BLACK, Whisky