Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. Μάθετε περισσότερα

REMY MARTIN LOUIS XIII 700ML

Εξαντλήθηκε REMY MARTIN LOUIS XIII Cognac

Έως 1.200 eaux-de-vie, φτιαγμένα με σταφύλια που καλλιεργούνται στο Grande Champagne - το κορυφαίο cru της περιοχής Cognac - αναμειγνύονται προσεκτικά με την πάροδο των ετών για να δημιουργήσουν το κονιάκ σε κάθε καράφα LOUIS XIII Classic. Η πρόνοια και ο χρόνος είναι η ίδια η ουσία του κονιάκ LOUIS XIII. Κάθε σταγόνα αντιπροσωπεύει ένα τέλεια συντονισμένο σκάφος που μεταδίδεται από τη μία γενιά Cellar Master στην επόμενη.

Το eaux-de-vie ωριμάζει αργά σε παλαιές βαθμίδες λιμουζινών (παραδοσιακά γαλλικά δρύινα βαρέλια παλαιού τύπου). Κάθε γουλιά είναι μια γεύση του χρόνου.

Κανένα από αυτά τα καράφια δεν είναι το ίδιο. Χειροποίητα από εξειδικευμένους τεχνίτες από τα καλύτερα ευρωπαϊκά κρυστάλλινα σπίτια, κάθε καράφα είναι ξεχωριστά αριθμημένη και μοναδική. Ο διακριτικός σχεδιασμός, με χρυσό λαιμό 20 καρατίων και 10 ξεχωριστές αιχμές σε κάθε πλευρά, εμπνέεται από μια φιάλη του 16ου αιώνα που αποκαλύφθηκε από την τοποθεσία της Μάχης του Jarnac, στη Γαλλία, και αργότερα ανήκε στον ιδρυτή του LOUIS XIII, Paul-Émile Ρέμι Μάρτιν.

Το κονιάκ LOUIS XIII (70cl) διαθέτει ένα μικρό τσιπ NFC ενσωματωμένο στο πώμα φελλού, επιτρέποντας την απρόσκοπτη σύνδεση των πελατών με την Εταιρεία LOUIS XIII, μια ιδιωτική λέσχη όπου τα μέλη μπορούν να απολαύσουν αποκλειστικό περιεχόμενο, εμπειρίες και εξατομικευμένες υπηρεσίες.

Η καράφα LOUIS XIII Classic παρουσιάζεται όμορφα σε μια κόκκινη θήκη με σύγχρονες σχεδιαστικές δυνατότητες και διατηρεί το εικονικό κόκκινο χρώμα. Το coffret προσφέρει μια νέα εμπειρία ανοίγματος που θυμάται τη στιγμή σε ένα γαστρονομικό εστιατόριο όταν το cloche σηκώνεται για να αποκαλύψει τις απολαύσεις μέσα. Η καφετιέρα έρχεται πλήρης με μια ενσωματωμένη οθόνη καθρέφτη για την προβολή της καράφα στο σπίτι, καθώς και ένα ειδικό βιβλίο για να ανακαλύψετε περισσότερα για το LOUIS XIII.

  • Κωδικός Προϊόντος: COG-661X
  • Διαθεσιμότητα: Εξαντλήθηκε
  • 2.775,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 2.237,90€

Ετικέτες: REMY, MARTIN, LOUIS, XIII, Cognac