Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. Μάθετε περισσότερα

ABSINTH GREEN LABEL 700ML

ABSINTH GREEN LABEL Λικέρ

Η μαγευτική γεύση οφείλεται στην αψύθια του εκχυλίσματος λεμονιού από το Αψθίνιο της Αρτεμισίας. Υπόμνημα ποτά εκτείνεται σε θεά Άρτεμη ότι το εργοστάσιο αυτό έχει δώσει το όνομά της σε καλά χαρακτηριστικά της (προάγει την έκκριση των πεπτικών υγρών, έχει βακτηριοκτόνο δράση, που μειώνει το κατώφλι πόνου). Mystery, η οποία είναι τυλιγμένη Absinth προσδιορίζεται περιεχόμενο thujone, η οποία είναι ένα αλκαλοειδές που περιέχονται σε Mugwort δεξιά. Πριν από την thujone αποδίδεται παραισθησιογόνα παραλήρημα που επηρέασαν το δημιουργικό κόσμο του καλλιτέχνη ως Rimbaudt, Βαν Γκογκ, Gaugain και πολλά άλλα. Σήμερα, όμως, επιστημονικές μελέτες έχουν δείξει ότι η κατάθλιψη για τους καλλιτέχνες μπορούσε thujone, αλλά μακροπρόθεσμα μαστίζει τον αλκοολισμό.

To Absinth μπορεί επίσης να αναμειχθεί και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι δημοφιλών κοκτέιλ όπως τσάι Long Island Iced, Absinth Frappe, Sun Rice και πολλά άλλα. 

Η κατανάλωση αψύθου έχει το δικό της παραδοσιακό τελετουργικό, επομένως είναι επίσης δημοφιλές στους διανοούμενους και τις καλλιτεχνικές ποιητικές ψυχές.

  • Κωδικός Προϊόντος: A-01
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 29,49€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 23,78€

Ετικέτες: ABSINTH, GREEN, LABEL, Λικέρ