Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. Μάθετε περισσότερα

CASAMIGOS REPOSADO

CASAMIGOS REPOSADO Tequila
ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ
Η Casamigos είναι μια μάρκα ultra premium τεκίλας από 100% γαλάζια αγαύη Weber που ιδρύθηκε από τρεις καλούς φίλους, τον George Clooney, τον Rande Gerber και τον Michael Meldman, και παρασκευάζεται σε μικρές παρτίδες. Το όνομα Casamigos προέρχεται από τα διπλανά σπίτια του Clooney και του Gerber στο Μεξικό και σημαίνει "Το Σπίτι των Φίλων".
Δημιουργήθηκε επειδή ήθελαν να απολαμβάνουν μια τεκίλα με την καλύτερη και απαλότερη γεύση που δεν χρειάζεται να καλύπτεται με αλάτι ή μοσχολέμονο. Κι αυτό ακριβώς έκαναν. Για να παρασκευάσουν την Casamigos, συνεργάστηκαν για χρόνια με τον master distiller στο Jalisco του Μεξικού και πραγματοποίησαν πολλές τυφλές γευστικές δοκιμές μέχρι να βεβαιωθούν ότι είχαν επιτύχει το στόχο τους.  Δημιούργησαν την Casamigos για τους ίδιους, για να την απολαμβάνουν μαζί με την οικογένεια και τους φίλους τους.
Η ποιότητα και η μοναδικότητα της Casamigos έχουν αναγνωριστεί με βραβεία, όπως μεταξύ άλλων το Double Gold στο San Francisco World Spirits Competition 2014, ενώ το 2017 πωλήθηκαν πάνω από 200 χιλιάδες κιβώτια παγκοσμίως.
Προτού εμφιαλωθεί, κάθε παρτίδα δοκιμάζεται και εγκρίνεται από τον master distiller, καθώς και από τον Clooney και τον Gerber, ώστε να διασφαλίζεται η εξαιρετική ποιότητα. Στη συνέχεια, κάθε παρτίδα αριθμείται και υπογράφεται από τον Clooney και τον Gerber. Η αυθεντική μινιμαλιστική σχεδίαση της φιάλης της Casamigos ταιριάζει απόλυτα στους άνδρες που την δημιούργησαν.


  • Κωδικός Προϊόντος: TEQ-03
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 59,89€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 48,30€

Ετικέτες: CASAMIGOS, REPOSADO, Tequila