Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. Μάθετε περισσότερα

BELUGA NOBLE CELEBRATION 700ML

BELUGA NOBLE CELEBRATION Vodka
Η σειρά περιορισμένων εκδόσεων εορτασμού Beluga είναι αφιερωμένη στην 115η επέτειο της αποστακτικής παραγωγής Mariink όπου παράγεται η βότκα Beluga.

Το αποστακτήριο Mariinsk είναι ένα θρυλικό εργοστάσιο που ιδρύθηκε το 1900 και βρίσκεται στην καρδιά της Σιβηρίας. Συνδυάζοντας αιωνόβιες παραδόσεις και καινοτομίες, οι δάσκαλοι της Beluga κατάφεραν να δημιουργήσουν μια πραγματική ρωσική βότκα με άψογη γεύση. Για την Beluga το αποστακτήριο χρησιμοποιεί καθαρό αρτεσιανό νερό πηγής, βύνη και καλύτερα συστατικά.

Η τεχνολογία κατασκευής της μοναδικής φιάλης Beluga Celebration είναι αρκετά περίπλοκη. Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές εφαρμόζουν διαδικασία μεταλλοποίησης κενού που καλύπτει το γυαλί με επίστρωση διπλής πλατίνας και λάκα χρυσού, ενώ το τελικό στάδιο περιλαμβάνει τη διακόσμηση της φιάλης χρησιμοποιώντας τη μέθοδο ζωγραφικής μεταξοτυπίας. Ο σύγχρονος συνδυασμός σύγχρονων τεχνολογιών και χειροτεχνίας βοήθησε να δημιουργηθεί ένα πραγματικά αποκλειστικό προϊόν που συμβολίζει την πολυτέλεια, την ευγένεια και τη χειροτεχνία.

Όντας μια σειρά περιορισμένης έκδοσης που προορίζεται πρώτα απ 'όλα για τους γνώστες και τους συλλέκτες της Beluga, το Beluga Celebration είναι το αφιέρωμα μας στο μοναδικό παλιό αποστακτήριο.
  • Κωδικός Προϊόντος: V-44
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 41,92€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 33,81€

Ετικέτες: BELUGA, NOBLE, CELEBRATION, Vodka