Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. Μάθετε περισσότερα

DALMORE KING ALEXANDER iii 700ML

DALMORE KING ALEXANDER iii Whisky

Το 1263, ο Colin of Kintail, επικεφαλής της Clan Mackenzie, πήρε μια τολμηρή απόφαση να σηκωθεί και να μετρηθεί, και έκοψε ένα ελάφι χρέωσης που επιτέθηκε στον βασιλιά Αλέξανδρο Γ 'της Σκωτίας. Σε αντάλλαγμα για τη διάσωση της ζωής του, ο ευγνώμων βασιλιάς προμήθευσε το 12-άκρο του έμβλημα Royal Stag στη κλασσική συλλογή Mackenzie ως ανταμοιβή.

Όταν οι απόγονοι της Clan Mackenzie ανέλαβαν την ιδιοκτησία του αποστακτηρίου The Dalmore το 1867, συνέχισαν να τιμήσουν αυτή τη γενναία πράξη και με υπερηφάνεια έβαλαν το 12-pointed Royale Stag στο μπουκάλι. Μέχρι σήμερα, το Stag κοσμεί κάθε φιάλη του The Dalmore.

Για να γιορτάσουμε τις πρωτοποριακές και καινοτόμες αξίες της Clan Mackenzie, ο Master Distiller μας δημιούργησε το μοναδικό μοναδικό βύνη στον κόσμο για να ενώσει ένα μοναδικό τελείωμα έξι βαρελιών για ένα εξαιρετικό επίτευγμα. Τα αλκοολούχα ποτά που ωριμάζουν σε βαρέλια ex-bourbon, τα βαρέλια Matusalem oloroso, τα βαρέλια της Μαδέρας, τα βαρέλια Marsala, οι λιμενικές σωλήνες και οι βαρκάρες κρασιού Cabernet Sauvignon συνδυάζονται σε τέλεια αρμονία για τη δημιουργία μιας μοναδικά πολύπλοκης, αλλά ομαλής μονής βύνης. Αυτή είναι η ενσάρκωση της γενναίας δημιουργικότητας και της ζωής της.

  • Κωδικός Προϊόντος: w-499
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 144,89€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 116,85€

Ετικέτες: DALMORE, KING, ALEXANDER, iii, Whisky