Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. Μάθετε περισσότερα

HIGHLAND PARK 12 Y.O 700ML

HIGHLAND PARK 12 Y.O Whisky

Στο Highland Park επιμένουμε σε μια ασυμβίβαστη προσέγγιση για την παραγωγή ουίσκι. Είμαστε ένα από τα λίγα αποστακτήρια που σιγοβράζουν αργά το κριθάρι σε ένα πέτρινο δάπεδο. Περιστρέφοντάς το με το χέρι και παρέχοντας έτσι μια πιο ισορροπημένη γεύση. Στη συνέχεια, καπνίζουμε το κριθάρι.

Αρωματική τύρφη,χέρι κομμένο από το Hobbister Moor για να φέρει το ουίσκι ένα μοναδικό αρωματικό χαρακτήρα.

Τα ξύλινα βαρέλια βελανιδιάς Sherry από την Ισπανία προσφέρουν ανεκτίμητο φυσικό χρώμα και ξεχωριστή γλυκύτητα μελιού, συμπληρώνοντας τέλεια την αρωματική τύρφη. Στη συνέχεια έρχεται το πιο δύσκολο κομμάτι, αφήνοντας το ανενόχλητο για 12 ή περισσότερα χρόνια για να ωριμάσει με συνέπεια.

Ψυχρός ορκαδικός αέρας.

Όταν είναι έτοιμο, επιλέγουμε και συνδυάζουμε τα καλύτερα μας βαρέλια,τα  αφήνουμε να εγκατασταθούν και να εναρμονιστούν.

Το αποτέλεσμα είναι μια μοναδικά ομαλή, ισορροπημένη ενιαία βύνη με πλούσια γεύση και απαλή τελειότητα καπνίσματος. Είναι το είδος του dram που σας αρέσει όταν έχετε δουλέψει τόσο σκληρά όσο εμείς.

Ήπια καπνιστή αλλά εκπληκτικά γλυκιά.

  • Κωδικός Προϊόντος: W-20
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 42,19€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 34,02€

Ετικέτες: HIGHLAND, PARK, Y.O, Whisky