Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. Μάθετε περισσότερα

MACALLAN 12 Y.O. DOUBLE CASK 700ML

MACALLAN 12 Y.O. DOUBLE CASK Whisky

Ο γάμος του κλασσικού στυλ Macallan και η αδιαμφισβήτητη γλυκύτητα της αμερικανικής δρυός, ωριμάζουν στην τέλεια ισορροπία των χειροποίητων sherry εποχιακών αμερικανικών και ευρωπαϊκών βαρελιών βελανιδιάς.

Η Ιστορία του Double Cask

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΔΥΟ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ !

Η σταθερή δέσμευση της Macallan για εξαιρετική διαχείριση ξύλου καθορίζει κάθε πτυχή της δημιουργίας ουίσκι - και στο Double Cask, δύο κόσμοι ενώνονται για να δημιουργήσουν ένα διακριτικό Macallan. Δημιουργημένο από την τέλεια ισορροπία των χειροποίητων αμερικανικών και ευρωπαϊκών βαρελιών βελανιδιών με σκεύη Oloroso, η σειρά Double Cask μας γιορτάζει τη συνάθροιση δύο στυλ για να φέρει έναν μοναδικό χαρακτήρα στο προσκήνιο, ενώ παρουσιάζει οικείες γεύσεις.

Για να δημιουργήσουμε το Double Cask, φέρουμε νέα βελανιδιά από την Αμερική σε χιλιάδες μίλια για την Ισπανία, όπου τα βαρέλια κατασκευάζονται και το sherry ωριμάζει πριν ταξιδέψει στο αποστακτήριο στο Speyside για να ωριμάσει. Αυτά τα ουίσκι είναι αρμονικά ενωμένα με τους ηλικιωμένους στους καλύτερους ευρωπαϊκούς βαρελίσκους βελανιδιάς.

Αναφέροντας την ιστορία ενός ταξιδιού που φέρνει σε επαφή διαφορετικούς κόσμους, αυτή η ένωση αποκαλύπτει μια απαράμιλλη επένδυση με το χρόνο και μια έκτακτη δέσμευση για γνώση για την οποία ο Macallan είναι γνωστός από το 1824. Η κυριότητα αυτής της ένωσης έχει ως αποτέλεσμα μια τέλεια συνεργασία του Oloroso sherry Ευρωπαϊκά δρύινα βαρέλια που δημιουργούν μια σειρά με μια εξαιρετική σύντηξη βανίλιας και λεπτό μπαχαρικό.

  • Κωδικός Προϊόντος: W-745
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 68,45€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 55,20€

Ετικέτες: MACALLAN, Y.O., DOUBLE, CASK, Whisky