Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. Μάθετε περισσότερα

MACALLAN QUEST 700ML

MACALLAN QUEST Whisky
Η συλλογή αναζητήσεων
Κάθε μεμονωμένη βύνη εντός της σειράς είναι μια εξερεύνηση της γεύσης και της υφής, από ζωντανή και φρέσκια έως πλούσια και έντονη, καταλήγοντας με ένα ουίσκι που σηματοδοτεί την ουσία του The Macallan. Το Macallan Quest αντιπροσωπεύει την αρχή του ταξιδιού Collection Quest, σε αυτό το ζωντανό και φρέσκο ​​ουίσκι.

Απο το Βαρέλι
Κάθε μονή βύνη Macallan αποκαλύπτει την απαράμιλλη δέσμευση για την κυριαρχία του ξύλου και του οινοπνεύματος για το οποίο το Macallan είναι γνωστό από τότε που ιδρύθηκε το 1824. Είναι μια έκφραση της διαρκούς επιθυμίας μας να ξεπεράσουμε τα συνηθισμένα, να αναζητήσουμε το εξαιρετικό και να δημιουργήσουμε απλή βύνη.

Με μια ξεκάθαρη δέσμευση να τοποθετήσουμε τα βαρέλια sherry στην καρδιά της μονής βύνης The Macallan, η φήμη μας για την εκπληκτική είναι η απόδειξη για τα εξαιρετικά δρύινα βαρέλια στα οποία ωριμάζουμε το οινόπνευμα μας. Προερχόμενα, κατασκευασμένα, φρυγμένα και ωριμασμένα κάτω από το άγρυπνο μάτι του Master of Wood του Macallan, αυτά τα χειροκίνητα βαρέλια παραδίδονται στις απαιτητικές προδιαγραφές του The Macallan Master Distiller και της ομάδας του.

Μόλις γεμίσει, το πνεύμα ωρίμανσης παραμένει ανενόχλητο στα ίδια βαρέλια για τον απαραίτητο αριθμό ετών που χρειάζεται να είναι άξιος της προοριζόμενης έκφρασης του Macallan. Αυτά τα δρύινα βαρέλια συνεισφέρουν περισσότερο στην ποιότητα, στο φυσικό χρώμα και στα ξεχωριστά αρώματα και γεύσεις που βρίσκονται στην καρδιά της απλής βύνης The Macallan.

Χρώμα:Χρυσαφί χρυσό
Μύτη: Μαλακά εσπεριδοειδή, στρογγυλεμένο μήλο και λεμόνι. Γλυκήτητα βανίλιας και λεπτή δρυς.
Γεύση: Μήλου που αναμιγνύεται με πιπερόριζα και αποξηραμένα φρούτα .Το μοσχοκάρυδο και η κανέλα μαλακώνουν και ξεθωριάζουν.
Φινίρισμα: Μεγάλο μήκος. Μαλακά, ελαφριά φρούτα και μέτρια γλυκά.
  • Κωδικός Προϊόντος: W-306
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 68,15€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 54,96€

Ετικέτες: MACALLAN, QUEST, Whisky